Catering

Restaurant Havzan is één van de beste cateraars in Amsterdam!

Heeft u iets moois te vieren of wilt u gezellig met een groep eten maar wilt u zich geen zorgen maken over de catering? Restaurant Havzan is altijd enthousiast om van uw groepsarrangement een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Overheerlijke catering in Amsterdam voor lunch, diner, borrel en receptie op maat is allemaal mogelijk.

Voor de catering van Havzan kunt u ook de selectie van gerechten aan ons overlaten..Met een selectie van koude en warme mezzes (tapas) en diverse grillgerechten kunt u een overheerlijke gevarieerd buffet samenstellen.

Restaurant Havzan verzorgt dagelijks Turkse, Griekse en Libanese catering in Amsterdam en omgeving.
Onze catering geldt zowel voor particulieren als bedrijven.
U kunt met ons contact opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen om uw wensen voor de catering door te geven.
Bekijk de menukaart op onze website voor het uitgebreide assortiment van vlees, vis en vegetarische hapjes dat met liefde is voorbereid door de Turkse keuken van restaurant Havzan.
Voor de lekkerste borrelhapjes, tapas en mezzes voor bedrijven, particulieren, recepties, verjaardagen, bruiloften, familiebijeenkomsten bent u bij restaurant Havzan in Amsterdam bij het juiste adres. Bij ons kiest u voor de overheerlijke borrelhapjes, tapas, mezzes, amuses en verschillende cateringmogelijkheden op maat.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat en om uw (dieet)wensen te bespreken.

Locatie

Burgemeester de Vlugtlaan 97, 1063 BJ Amsterdam

ROUTE NAAR HAVZAN

Openingstijden

Dagelijks 14:00 - 23:00 uur

Contact

Tel: 020 358 36 05

E-mail: info@havzanrestaurant.nl